Flu.ro si AMA FASHION te invita la concurs! Rochiile acestei veri sunt cat mai colorate si mai pline de viata, noi vrem sa aflam care este rochia ta preferata pentru vara de pe magazinul online AMAFashion.ro si poate fi a ta! AMA Fashion pune la bataie un voucher cadou in valoare de 300 RON, cu care tu iti poti innoi garderoba de vara.
Cum te inscrii la concurs? Intra pe AMA Fashion si alege rochia ta preferata pentru vara. Mai departe... salveaza fotografia, intra in contul tau de pe Flu.ro si uploadeaza acolo imaginea rochiei alese – cu mentiunea “Concurs AMA Fashion”.
In cazul in care nu ai inca un cont, click aici pentru a-ti face unul.
Participa in perioada 12 – 26 mai 2009 si poti castiga un voucher in valoare de 300 RON oferit de AMA Fashion si Flu.ro!
Castigatoarea voucherului AMA Fashion a fost aleasa prin tragere la sorti si este Oana20h - Oana Mastacan din Constanta.
Felicitari!
Despre AMA Fashion:
Pentru a te insoti in aceasta frumoasa calatorie numita „viata”, AMA FASHION creeaza colectii de imbracaminte si accesorii ce iti pun in valoare natura feminina si plina de mister, iti imbraca sentimentele si iti coloreaza ziua.
Colectiile AMA Fashion sunt create si realizate in Romania si in Marea Britanie, compozitiile acestora fiind dintre cele mai calitative cum ar fi satenul, bumbacul, bumbacul satinat, vascoza, pentru imbracaminte, iar pentru incaltaminte , genti si accesorii este folosita pielea naturala. Culorile pastelate si designul modern sunt bazele colectiilor care ofera clientilor nostri cele mai distinse si in trend tinute.
AMA Fashion te asteapta pe magazinul online www.amafashion.ro cu multe surprize!
By CuVinTe LoVe 2
Cum te inscrii la concurs? Intra pe AMA Fashion si alege rochia ta preferata pentru vara. Mai departe... salveaza fotografia, intra in contul tau de pe Flu.ro si uploadeaza acolo imaginea rochiei alese – cu mentiunea “Concurs AMA Fashion”.
In cazul in care nu ai inca un cont, click aici pentru a-ti face unul.
Participa in perioada 12 – 26 mai 2009 si poti castiga un voucher in valoare de 300 RON oferit de AMA Fashion si Flu.ro!
Castigatoarea voucherului AMA Fashion a fost aleasa prin tragere la sorti si este Oana20h - Oana Mastacan din Constanta.
Felicitari!
Despre AMA Fashion:
Pentru a te insoti in aceasta frumoasa calatorie numita „viata”, AMA FASHION creeaza colectii de imbracaminte si accesorii ce iti pun in valoare natura feminina si plina de mister, iti imbraca sentimentele si iti coloreaza ziua.
Colectiile AMA Fashion sunt create si realizate in Romania si in Marea Britanie, compozitiile acestora fiind dintre cele mai calitative cum ar fi satenul, bumbacul, bumbacul satinat, vascoza, pentru imbracaminte, iar pentru incaltaminte , genti si accesorii este folosita pielea naturala. Culorile pastelate si designul modern sunt bazele colectiilor care ofera clientilor nostri cele mai distinse si in trend tinute.
AMA Fashion te asteapta pe magazinul online www.amafashion.ro cu multe surprize!
By CuVinTe LoVe 2
Lun Noi 05, 2012 7:20 am Scris de Admin
» Povestea De Dragoste Adevarata
Lun Noi 05, 2012 7:04 am Scris de Admin
» Tila Tequila, micuta provocatoare
Mar Noi 09, 2010 10:29 am Scris de Admin
» Katie Stam, Miss America 2009
Mar Noi 09, 2010 10:28 am Scris de Admin
» Am meditat-o pe Mihaela la anatomie!
Mar Noi 09, 2010 10:27 am Scris de Admin
» Romanita, la un pas de moarte!
Mar Noi 09, 2010 10:26 am Scris de Admin
» Emma Watson: A te dezbraca nu inseamna..
Mar Noi 09, 2010 10:24 am Scris de Admin
» Pamela Anderson se considera artista
Mar Noi 09, 2010 10:22 am Scris de Admin
» Trupa Heaven a implinit patru ani!
Mar Noi 09, 2010 10:21 am Scris de Admin
» Moni stramba din nas....
Mar Noi 09, 2010 10:20 am Scris de Admin
» Oana si Pepe au avut o nunta de 700 euro
Mar Noi 09, 2010 10:18 am Scris de Admin
» Moga a marit pretul
Mar Noi 09, 2010 10:16 am Scris de Admin
» Anda Adam lucreaza gratis pentru Diana M
Mar Noi 09, 2010 10:15 am Scris de Admin
» Edi Iordanescu o ataca pe Delia
Mar Noi 09, 2010 10:13 am Scris de Admin
» Luciu: 'Nu va mai holbati la mine!'
Mar Noi 09, 2010 10:11 am Scris de Admin
» status de dragoste:))
Joi Oct 07, 2010 1:09 am Scris de Vizitator
» Madona surprinsa cu un penis in punga.
Lun Dec 07, 2009 9:15 am Scris de Admin
» Blonda lui Capatos, mai bună la bară decât Crudu
Lun Dec 07, 2009 9:13 am Scris de Admin
» NeW - Iat-o pe Crudu la striptease
Lun Dec 07, 2009 9:11 am Scris de Admin
» Versuri de iubire – Love
Lun Iul 20, 2009 9:24 am Scris de Admin
» orele iubiri
Sam Iun 20, 2009 4:07 am Scris de Admin
» Statusuri funny, statusuri haioase, statusuri marfa, statusuri belea, statusuri noi amestecate
Vin Iun 19, 2009 7:34 am Scris de EuroVision
» Statusuri emo noi
Vin Iun 19, 2009 7:31 am Scris de EuroVision
» Statusuri si mesaje legate de sfarsitul lumii
Vin Iun 19, 2009 7:29 am Scris de EuroVision